piotrjancy Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Witam, mam pewien problem z aplikacją Logitech Profiler a mianowicie, jak ją odpalam pojawia mi się coś takiego: Wie jakoś jak to rozwiązać ? Przed paroma minutami pad został zainstalowany, sys Vista 64bit. Edytowane 2 Marca 2009 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Na pewno podłączyłeś antenę i wcisnąłeś jakiś przycisk na padzie przy wykrywaniu? Właśnie ja też zakupiłem tego pada, ale na tą chwilę leży spokojnie i czeka na GTA IV. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 pad działa bo grałem na nim w fifke tylko ta aplikacja nie trybi coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Ah, przypominają mi się czasy instalowania oprogramowania do USB Wi-Fi z Liveboxa TP. >.> Chyba 3-4 razy instalowałem i dopiero załapało. Spróbuj reinstalki. Ew. może przełożyłeś do innego gniazda USB antenę? Bywa, że po przełożeniu przestaje wykrywać, bo aplikacja jest nastawiona na konkretne gniazdo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Wina leżała po stronie starych sterownikach, pobrałem najnowsze ze strony logitecha i działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 No to gratuluję. :D Będę wiedział, żeby zainstalować najnowsze(Też mam Vistę 64-bit) przy okazji. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...