Endrju Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Mam plyte glowna compaq na bx 440 i co normalne jest nie obsluguje dyziow powyzej 30 GB zastanawiam sie czy w momencie zainstalowania kontrolera na pci zniknie moj problem prosze o rade... :lol: To moje gg: 22545797 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 zniknie ten problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 to jest wina kontrolera, wiec bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a sprawdzales czy jest nowszy bios... pamietam mialem kiedys GigaByte na takim chipie i po zapodaniu najnowszego biosa podlaczalem bez problemu dysk 40GB a co do pytania osobny kontroler napewno wykryje dysk poprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Mam taka nadzieje bo szkoda mi tej plyty glownej a dla mnie najwazniejsza jest pamiec masowa a dysk 30 Gb to troche malo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Mam taka nadzieje bo szkoda mi tej plyty glownej a dla mnie najwazniejsza jest pamiec masowa a dysk 30 Gb to troche malo :) Spartycjonuj sobie ten dysk u kolegi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...