Kaczor Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 jak mam podłączyć TV do pc ?????????????????? już próbowałem kilka razy i na ekranie tv jest czarno i śnierzy czy do tego potrzebny jest tv 100hz??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 jak mam podłączyć TV do pc ?????????????????? już próbowałem kilka razy i na ekranie tv jest czarno i śnierzy czy do tego potrzebny jest tv 100hz??????? Jakim kablem laczyles, jaki TV ? Nie trzeba 100 Hz TV, chociaz zdrowiej sie patrzy na takim :) Czy masz progs TV Tool ? Bez tego GF2 Ti Ultra (taka chyba masz ?) nie poda sygnala na TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 E czemu ma nie dzialac bez tvtool? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Wystarczy 50hz TV Może używasz złego zakresu TV lub nie przełączyłeś w oprogramowaniu karty graficznej przy wyborze monitor/Telewizor odpowiedniego systemu. Musi być PAL D/K/B lub G. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 przy przełączaniu w sterownikach nie mam żadnej możliwości bo inne opcje jak "monitor analogowy" są niedostępne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 przy przełączaniu w sterownikach nie mam żadnej możliwości bo inne opcje jak "monitor analogowy" są niedostępne Albo musisz zmienic driver (tez na niektorych tak mam) albo sciagnac TVTool tak jak ktos wczesniej pisal www.tvtool.info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Moja Ultra , tylko z TV Toolem na TV mi daje sygnal :( Ale co to za problem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...