ulu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Wspina się ktoś tutaj?? Ja ogólnie preferuję wspinaczkę sportową na ścianach sztucznych, ale nie mogę doczekać się wiosny, powspinała bym się na jakieś naturalne skałki dla odmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Trochę;) W celach rekreacyjnych i raczej na ściankach sztucznych. Właśnie będę szukał jakiegoś miejsca w okolicach Wrocławia, gdzie można się powspinać na naturalne ścianki :) Chodzisz po suficie?:) Mi się jeszcze to nie udało, ale ciągle próbuje;) Ogólnie świetny sport, rozwija bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulu Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Ja dopiero co zaczynam i też tylko na panelu, a do sufitu to mi jeszcze daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 możecie polecić jakieś sztuczne ścianki w Warszawie, poziom podstawowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Hala BOŚ na Tarchominie. Różne poziomy trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...