Kotan Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Witam. posiadam laptopa Toshiba satelite a205 z wbudowana karta sieciową WiFi RTL8187B WLAN Adapter. Laptop zastał przywieziony ze stanów ( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) problem jest taki ze nigdzie nie mogę znaleźć sterowników a nawet jelsi teoretycznie sa pasujące to i tak karta dalej nie działa. Czy ktos potrafił by pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Witam. posiadam laptopa Toshiba satelite a205 z wbudowana karta sieciową WiFi RTL8187B WLAN Adapter. Laptop zastał przywieziony ze stanów ( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) problem jest taki ze nigdzie nie mogę znaleźć sterowników a nawet jelsi teoretycznie sa pasujące to i tak karta dalej nie działa. Czy ktos potrafił by pomoc?? Mam ta sama karte w swoim lapku. http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-C...187-51230.shtml Pasuja drivery od rtl8187 bez b Vista sama wykrywa wiec tam nie ma problemu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...