GriBeL Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Witam! Chciałem sie dowiedziec bo kupuje nowego kompa.. ;) do gier to jaki procesor AMD czy Intel ?? dostalem propozycje: Intel: E7400 2,8GHz AMD: Xeon Quad 2,2GHz ( tak dostalem przez tel. od znajomego) co jest lepsze? ale pamietajcie skladam kompa głównie do gier ! Pozdro.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Bierz AMD Xeon... :wink: Sam jestem ciekaw jak on wygląda... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GriBeL Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Sam jestem ciekaw jak on wygląda... :unsure: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Xeon=Intel A jezeli miales na mysli cos od Amd to zapewne x4 9550,a w tym wypadku wybralbym E7400.Tylko pytanie,czy bedziesz krecil,bo jak tak to lepiej jakiegos dobrze krecacego sie E5...I ile chcesz przeznaczyc gotowki na to??Bo moze warto dolozyc do x3 720BE Edytowane 3 Marca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Jaki jest Twój budżet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Temat glupi jak but. Zalezy ile masz kasy i jakie wybrales pozostale komponenty. Ja w ogole bal bym sie cokolwiek doradzic bo moze kupisz zasilke shit, wszystko padnie a ty bedziesz mi cos zarzucal potem. Podaj całą konfiguracje. Znajomy podal ci w ogole jakies cudaki pomijajac ten blad, ktory popelniles tj AMD Xeon xD Ps. znow mam dziwne wrazenie ze caly ten topic to prowokacja. Ale zobaczymy co napisze kolega wiecej. Byc moze ja jakis podejrzliwy jestem po ostatnim natłoku głupot tutaj. Edytowane 3 Marca 2009 przez Prolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GriBeL Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 nie no mógł sie pomylic... bo mi osobiscie sklada kompa znajomy informatyk i ja z nim nie gradałem... tylko wiecie za posrednictwem 3 osby wiec moglem troche namieszac.. sorry za bląd.. temat moze byc zamkniety.. jeszcze raz sorry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Możesz jeszcze AMD 710x3 z płytą 790GX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemator Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Ja bym polecał jednak Procesor Core 2 Duo E7400 . Zawsze możesz go podkręcić i będzie wydajniejszy od AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Ja bym polecał jednak Procesor Core 2 Duo E7400 . Zawsze możesz go podkręcić i będzie wydajniejszy od AMD.Yhy, w super Pi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Co do E7400, to popieram maxymili. A co do platformy, to bym pomyślał nad X3 720 BE + ASRock A780GXE. Edytowane 6 Marca 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Zawsze możesz go podkręcić i będzie wydajniejszy od AMD. A to procesory AMD się nie podkręcają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Budżet, podaj budżet na kompa a Ci podamy config jaki najlepszy za tę cene. A tak apropos ten temat powinien zostać zamknięty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...