dies Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym Was zaprosić do odwiedzenia mojej galerii fotograficznej pod adresem http://www.jastrzebski.tychy.pl/ Liczę na Państwa wyrozumiałość. pozdrawiam Artur Jastrzębski (Tychy) Edytowane 3 Marca 2009 przez dies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 W zasadzie nie ma sie czego czepic :) MOze przy linkach warotby dodac pare slow opisu? Aha, prosze o usuniecia linku z sygnatury, w mysl regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dies Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Aha, prosze o usuniecia linku z sygnatury, w mysl regulaminu.Zrobione. Dziękuje za miłe słowa. W wolnej chwili zapraszam do wpisania się na mojej stronie do księgi gości, bądź skomentowania zdjęć/zdjęcia - będzie mi miło:) Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...