Pietrucha18 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Czy takie zakłócenia mogą faktycznie występować przy słabym zasilaczu? http://www.allegro.pl/item570391406_okazja...870_512_mb.html Edytowane 3 Marca 2009 przez Pietrucha18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Jeśli to jest jakieś markowe 420W i zasilacz nie jest uszkodzony to wystarczy i nawet się nie zagrzeje. Co innego jak te 420W pochodzą z "wyrobu zasilaczopodobnego" albo uszkodzonego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Nie bądźcie naiwni. Dla mnaie takie aukcji to ściema i tyle. A jak założyciel tematu chce kupić to Arche ma bardzo fajną ofertę na 3870 http://www.allegro.pl/item566404843_msi_38...hdmi_0_8ns.html Edytowane 3 Marca 2009 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Miałem podobne objawy z moją karciochą zaraz po kupnie, co ja się z nią nakombinowałem. :mur: Na forum są jeszcze gdzieś moje posty sprzed roku w tej sprawie. Okazało się że zasilacz chief 410W nie wyrabiał mimo, że teoretycznie zapas mocy był. Po zmianie zasilacza problemy ustały. Ale mimo wszystko taka aukcja to kupowanie kota w worku, ja bym nie ryzykował, chyba że jest możliwość osobistego sprawdzenia na jakimś kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 zdarzało się jeszcze w tych gigabytach z zalmanem, że chłodzenie było do [gluteus maximus] i karta się przegrzewała spód radiatora był jakiś wydymany i trzeba było chłodzenie zmieniać aby nie artowała ewentualnie ktoś na niej bił 1ghz na powietrzu :) i skatował a teraz ściemnia i twierdzi że far cry chodzi na tym samym silniku co Crysis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...