makakus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Mam taki dziwny problem: Podczas instalacji Win XP na ww dysku tuż po pierwszym restarcie, zaraz po pojawieniu się logo WinXP, pojawia się czarny ekran, a w lewym górnym rogu miga "_". Nie wiem o so chosi... Płyta ECS K7S5A, 1700+Palomino, 256ddr, ale to nie wina mobo, ani innych podzespołów, ponieważ to samo dzieje się na epoxie 8k9a. Pomocy! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Moze jakas zrabana wersja instalacyjna windowsa albo problem ze sterami od karty graficznej... Z moja Barracuda IV bylo wszystko OK podczas instalowania XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Moze jakas zrabana wersja instalacyjna windowsa albo problem ze sterami od karty graficznej... Z moja Barracuda IV bylo wszystko OK podczas instalowania XP. Ten Windows istalował się poprawnie na innych dyskach, konfigach... Ale już jest wszystko ok, 2 razy usuwałem i zakładałem partycje, windowsm i fdiskiem, i za którym razem zaskoczyło... :) i zainstalowało się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...