buchos Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Mam pytanie odnośnie monitorów. Interesuje mnie kupno monitora do ceny góra 1500 zł, ale nie więcej. Niższa cena myślę że będzie lepsza. Jego zastosowania to raczej oglądanie filmów. Obróbka zdjęć, serwowanie po internecie, a przede wszystkim prace biurowe, typu excel, word itd. Żadnych gier komputerowych. Przekątna ekranu najlepiej 21’ albo więcej. Jaka matryca będzie najlepsza do tego? Jaki monitor polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Obróbka zdjęć brzmi poważnie i tu zalecałbym matrycę PAV lub ISP, ale jeśli jest to tylko Hobby to nie warto wydawać takich pieniędzy. Lepiej kupić dobrą TN która w zupełności wystarczy do codziennego użytku. Dobre monitory robią LG, Samsung, Iiyama. np. M237WD-PZ który jest nowym modelem, zrobionym na nowym panelu TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Obróbka zdjęć brzmi poważnie i tu zalecałbym matrycę PAV lub ISP, ale jeśli jest to tylko Hobby to nie warto wydawać takich pieniędzy. Lepiej kupić dobrą TN która w zupełności wystarczy do codziennego użytku. Dobre monitory robią LG, Samsung, Iiyama. np. M237WD-PZ który jest nowym modelem, zrobionym na nowym panelu TN.PVA ! IPS ! ... a do nawet amatorskiej obróbki nie brałbym TN Edytowane 13 Marca 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...