Silazgor Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Witam, proszę o pomoc w wyborze taniej, w miarę dobrej płyty głównej (może być używana) socket AM2. Poprzednia niestety uległa uszkodzeniu i w serwisie powiedzieli, że jest do wymiany. Moja konfiguracja: A64 3000+ gf 7600gt pci-e 1gb ram ddr2 Zależy mi przede wszystkim na stabilności i niezawodności płyty. Planuję trochę się pobawić w OC więc chciałbym, żeby płytka dobrze współpracowała. Narazie znalazłem coś TAKIEGO Edytowane 4 Marca 2009 przez Silazgor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) http://www.allegro.pl/item572698954_abit_a...z_gl_sa_ra.html można też się nad tym zastanowić do lekkiego oc akurat, i cena nawet przystępna jak na ten chipset Edytowane 4 Marca 2009 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 ASRock A780GXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silazgor Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Dzięki za rady. Poczytałem sobie trochę i kupiłem tą płytkę z linku capone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Nie radzę, do płyty głównej mimo wszystko lepiej dołożyć, ten asrock jest na prawdę rewelacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...