maziqpl Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Witam, mam problem z Gainward GeForce 6800GT pod AGP, mój komputer to Intel Celeron 3 Ghz z 1gb ramu. Zasilacz markowy 300W powinien pociągnąć wg. producenta Po włożeniu karty w gniazdo AGP karta piszczała, trzeba było podłączyć dodatkowe zasilanie 4pinowe, zrobiłem to wentylatory ruszyły ale... nic się nie dzieje. Monitor tylko mruga, co jest nie tak ? Ponownie podłączyłem starą kartę geforce fx5500 i działa ponownie, no ale na nowej niestety nie chce zadziałać :/ Proszę wszystkich o porady jak to rozwiązać. = agp przeczyściłem = wentylatory i diody na karcie chodzą = po ponownym rozłączeniu zasilania na karcie piszczy, musi mieć to zasilanie ale niestety nawet bios nie chce się uruchomić, nie słyszę nawet żeby dyski twarde zaczeły się uruchamiać. = wentylatory na karcie chodzą, na procesorze również, jeżeli zamontuje starą kartę wszystko jest w porządku. Tutaj link do zakończonej aukcji wraz ze specyfikacją karty: http://www.allegro.pl/item559848484_gainwa..._256mb_agp.html Pozdrawiam i liczę na każdą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Próbowałeś obu wyjść na monitor? I napisz jeszcze jaki to zasilacz masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 jaki 300w markowy?6800gt ma duże zapotrzebowanie na mocną linię amperażu,załatw zasilacz najlepiej 400w markowy i wtedy zobacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...