fiskomp Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić na program, który podawałby najważniejsze parametry pracy płyty głównej ?? Od razu proszę o nie branie pod uwagę Sandry (łże), Aida32 (super, ale brakuje dokładniejszych danych na temat częstotliwości jak w temacie), Wcpuid też spox ale j.w. Jeżeli znacie takoweś progsy, please dajcie namiary, bądź podeślijcie na priv (fiskomp@wp.pl) ważne podkręciłem sprzęt i muszę wiedzieć ile mam na AGP i PCI. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 szukaj TNX, strasznieś mnie podbudował :evil: :lol: :roll: pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...