bmn Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Na głównej i portalu ciągle się pojawia migająca reklama DFI w którą się nie da kliknąć. WTF!? To nie pierwszy raz kiedy pojawiają się takie buble. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Na głównej i portalu ciągle się pojawia migająca reklama DFI w którą się nie da kliknąć. WTF!? To nie pierwszy raz kiedy pojawiają się takie buble. W czym masz problem? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Na głównej i portalu ciągle się pojawia migająca reklama DFI w którą się nie da kliknąć. WTF!? To nie pierwszy raz kiedy pojawiają się takie buble. Jak ktos chcial dac taka nieklikana reklame i swiadomie na to sie zgadza, to my problemu nie widzimy. A Ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Uwielbiam takie poglądy, są raz na miesiąc-dwa wałkowane a ludzie zamiast szukać walą z pretensjami. Reklama miała tylko doinformować o konkursie, który już się zakończył o godz. 17:00, baner 05 marca zniknie z serwisu. To na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 W sprawie "popsutych" reklam: dzisaj sobie kliknąłem na "unix, linux & inne" i pierwsza reklama jaka się pokazała to "Windows dla administratorów" :lol2: -> nie sądzicie że coś tu się zepsuło? :rolleyes: ...a reklamy mam włączone na PPC, jak Admin przykazał... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Na "portalu" chyba nie ma dzialu "unix, linux & inne". Ale od dawna nie jestem w redakcji to moze czegos nie wiem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Odwiedź moją stronę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...