Mumar Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Witam, kolega poprosił mnie o pomoc w wyborze komputera do gier do około 1600zł bez obudowy i napędu DVD. Komp ma być na procku Intela. Wiem, że teraz wszystko podrożało i nie opłaca się teraz kupować, ale prosiłbym o doradzenie tego zestawu. Pozdro. Edytowane 4 Marca 2009 przez Mumar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) A czemu ma być na Intelu koniecznie? resztą w tej cenie to wszystko jedno imho.... Procesor : Intel Dual Core E5200 Płyta Główna : Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM : Goodram 2x2GB DDR2 800MHz CL5 Karta Graficzna : HIS Radeon HD4830 512MB Zasilacz: Modecom MC-350ATX 2.0 HDD : Seagate 500GB 16MB Cache 7200.12 lub WD 640GB AAKS (ja obstawiam ten drugi) Jakby się okazało, że wyszedłem za budżet to mozna np brać tylko 1 kość 2GB a potem dokupić drugą. Edytowane 4 Marca 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumar Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 A taki zasilacz wytrzyma ten sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 zasilacz spokojnie wystarczy , nie ma się ci martwić nawet lepsze się stawiało na nim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumar Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Acha to dzięki za pomoc, a płyta koniecznie ta ? Czy ona jest jakaś bardzo dobra, warta swojej ceny :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Jest warta swojej ceny. Do takiego procesora P43 to maksimum :wink: Spokojnie się go podkręci. Można brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumar Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Acha. A znacie jakiś tani sklep z komputerami w okolicach krk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Ja często w kdo.pl kupuje albo w PC projekt. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumar Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 W kdo.pl nie probowałem, lecz pooglądam ceny:P ale poprzedni komputer składałem właśnie w PcProjekt ;) Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...