Skocz do zawartości
Viperus

Allegro.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wystawiłem przedmiot na allegro i dałem bardzo dużą cenę minimalną - 100k zł aukcja jeszcze się nie skończyła a allegro chce 50zł za cenę minimalną, czy jak zakończe aukcje to nie będze musiał płacić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wystawiłem przedmiot na allegro i dałem bardzo dużą cenę minimalną - 100k zł aukcja jeszcze się nie skończyła a allegro chce 50zł za cenę minimalną, czy jak zakończe aukcje to nie będze musiał płacić ?

Zmniejsz teraz cenę minimalna to będzie zwrot kosztów i dopiero zamknij, nie wiem, czy w przypadku zakończenia przed czasem z obecna kwotą nie będziesz musiał zapłacić tej kasy.

Poza tym pisz tutaj na przyszłość -> http://forum.purepc.pl/Osla-laczka-f7/Alle...we-t236053.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w przypadku zmian cen przez kilka pierwszych godzin zwracaja roznicce cenowe a pozniej trzeba placic. w regulaminie allegro bedzie dokladniejsze info.

Hmm, przecież zanim dokonamy zmian na aukcji, pokazuje sie komunikat, że "ewentualne różnice w kosztach nie podlegają zwrotowi" czy jakoś tak...

IMO nie ma sensu korzystać z tej opcji, lepiej zacząć licytację od tej kwoty, którą minimalnie chcemy otrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, przecież zanim dokonamy zmian na aukcji, pokazuje sie komunikat, że "ewentualne różnice w kosztach nie podlegają zwrotowi" czy jakoś tak...

Tak jak napisał Niemiec - przez pierwsze kilka godzin zwracają różnicę. Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...