Viperus Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Wystawiłem przedmiot na allegro i dałem bardzo dużą cenę minimalną - 100k zł aukcja jeszcze się nie skończyła a allegro chce 50zł za cenę minimalną, czy jak zakończe aukcje to nie będze musiał płacić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Wystawiłem przedmiot na allegro i dałem bardzo dużą cenę minimalną - 100k zł aukcja jeszcze się nie skończyła a allegro chce 50zł za cenę minimalną, czy jak zakończe aukcje to nie będze musiał płacić ? Zmniejsz teraz cenę minimalna to będzie zwrot kosztów i dopiero zamknij, nie wiem, czy w przypadku zakończenia przed czasem z obecna kwotą nie będziesz musiał zapłacić tej kasy. Poza tym pisz tutaj na przyszłość -> http://forum.purepc.pl/Osla-laczka-f7/Alle...we-t236053.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 w przypadku zmian cen przez kilka pierwszych godzin zwracaja roznicce cenowe a pozniej trzeba placic. w regulaminie allegro bedzie dokladniejsze info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 w przypadku zmian cen przez kilka pierwszych godzin zwracaja roznicce cenowe a pozniej trzeba placic. w regulaminie allegro bedzie dokladniejsze info.Hmm, przecież zanim dokonamy zmian na aukcji, pokazuje sie komunikat, że "ewentualne różnice w kosztach nie podlegają zwrotowi" czy jakoś tak... IMO nie ma sensu korzystać z tej opcji, lepiej zacząć licytację od tej kwoty, którą minimalnie chcemy otrzymać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Tak czy inaczej te 50PLN zapłacisz. Następnym razem wystartuj aukcję od rozsądnej kwoty nie bawiąc się w ceny minimalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Hmm, przecież zanim dokonamy zmian na aukcji, pokazuje sie komunikat, że "ewentualne różnice w kosztach nie podlegają zwrotowi" czy jakoś tak...Tak jak napisał Niemiec - przez pierwsze kilka godzin zwracają różnicę. Edytowane 5 Marca 2009 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 OK, dzięki, mówi się trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Ja po 4 dniach zmniejszyłem kwotę i dostałem zwrot kosztów... tylko, że chodziło o "kup teraz". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Zwrot kosztów dostajesz przez 12 lub 24 h od wystawiania. Nie pamiętam teraz dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Po 12 godzinach nie zwracają, ale "Opłata zwracana, jeśli uda się sprzedać przedmiot.", więc jeśli możesz zmniejszyć cenę, sprzedaj to jakiemuś znajomemu i po problemie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Ta, i zaplac prowizje od sprzedazy... einfach genial. A tak w ogole to temat o Allegro juz mamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...