XPit Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Wiem że temat był już wałkowany, ale jednej rzeczy nie znalazłem. Wiem że są dzielniki 1/5 i 1/6 na PCI ale co z AGP. Myślałem że to teŻ rozwiązane, ale ktoś na forum powiedział że nie podkręca do 166mhz na takim epoxie bo mu szkoda grafy. I pytanie co z dyskiem na jakiej pracuje magistarli gdy podkręce fsb na 166mhz (wogóle to jak jest z tym kontrolerami dysków ? tak samo jak z PCI ?). pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 sa dzielniki ale chyba tylko w niektorych biosach, niestety nie pamietam dokladnie ktorych. Ja wgralem sobie 2108 bodajze jakis beta przerabiany. Ustawilem sobie na probe asynchronizne taktowanie fsb/pamieci na 172/256 i chodzi :) ale jak obnize mnoznik to mysle ze i 190-200 fsb wycisne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 To rozumiem ale ciekawi mnie agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 AGP to chiba PCIx2, albo na odwrót tzn PCI to AGP/2, więc powinno mieć te dzielniki. Kontroler pracuje na PCI więc sprawa prosta. Spróbuj w sisoft sandra zobaczyć jakie masz częstotliwości (może pokaże) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...