pala01 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Przymierzam się do zmiany dysku i natrafiłem na serię taką jak w temacie (dyski od 500gb do 1tb). Szukałem o niej jakichś informacji ale nic szczegółowego nie znalazłem. Może ktoś ma jakieś informacje na ich temat? Ile danych jest upakowanych na jednym talerzu? Jak wypadają testy wydajnościowe? Z tego co wywnioskowałem to następca serii 7K1000. Mile widziane porównania z Segate 7200.12 albo Caviarem Black Edytowane 5 Marca 2009 przez pala01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Kolejny post w stylu: "zapytam niech inni poszukają, co się będę fatygował" Sory, ale czy ty masz ludzi za debili? Wpisać w google oznaczenia dysku i obok "hdtune" lub "hdtach" nie umiesz? Testów tyle, że można oczopląsu od wykresów dostać. Normalnie żal dupę ściska, że takie śmierdzące lenie jeszcze po Ziemi chodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pala01 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Sory, ale czy ty masz ludzi za debili?Sory, ale czy ty masz mnie za debila? Szukałem ale nie znalazłem, gdybym znalazł to bym nie zakładał tematu. Nie jestem ostatnio w temacie więc postanowiłem zapytać bardziej doświadczonych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...