toms83 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 A ja mam pytanko, jak się sprawuję te zasilacze pico + adaptery, głównie mam na myśli wytrzymałość. Nie padają po czasie lub coś podobnego? Aha, czy do zestawu e8400 + mobo ze zintegrowaną grafą + dodatkowa karta dźwiękowa na pci wystarczy? Jaka moc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 A ja mam pytanko, jak się sprawuję te zasilacze pico + adaptery, głównie mam na myśli wytrzymałość. Nie padają po czasie lub coś podobnego? Aha, czy do zestawu e8400 + mobo ze zintegrowaną grafą + dodatkowa karta dźwiękowa na pci wystarczy? Jaka moc? uzywam juz 15 miesięcy jednego prawie 24/7 i nic sie z nim nie dzieje ostatnie 1,5 miesiąca pracuje na e8500 + gf9300 + 2gb + 2,5" 500gb a ciągnął jeszcze 2x 320gb 3,5" bo musialem przegrać dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZ@K Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 a ja szukam obudowy tylko że mam zwykły napęd DVD a nie slim ;/ widzę że się nie da go upchać ;/ w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 a ja szukam obudowy tylko że mam zwykły napęd DVD a nie slim ;/ widzę że się nie da go upchać ;/ w budzie i tak zasilacz pico go nie uciągnie, wiec nie wiem poco, poza tym kto uzywa wogole napedów w tych czasach :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) kto uzywa wogole napedów w tych czasach :blink: He, he... Że niby "Steam, Steam Über Alles" ;-). No i legalną windę cza czasami zainstalować... BTW- ten eNeRDowiec z avatara intryguje! Edytowane 16 Września 2010 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 He, he... Że niby "Steam, Steam Über Alles" ;-). No i legalną windę cza czasami zainstalować... BTW- ten eNeRDowiec z avatara intryguje! Co do napedów, ogolnie chodziło ze w ITX-ie, przewaznie itx to drugi/trzeci komputer w domu, a wifi jest tak popularne ze mozna udostepnic naped z innego kompa. Odnośnie legalnosci to oryginalny jest tylko cd-key ;), a swoją windee mam na pendrive (instalacja zajmuje 6-7minut), chociaz na swoim kompie a nie w celach testowych to juz nie pamietam kiedy system instalowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZ@K Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Co do napedów, ogolnie chodziło ze w ITX-ie, przewaznie itx to drugi/trzeci komputer w domu, a wifi jest tak popularne ze mozna udostepnic naped z innego kompa. Odnośnie legalnosci to oryginalny jest tylko cd-key ;), a swoją windee mam na pendrive (instalacja zajmuje 6-7minut), chociaz na swoim kompie a nie w celach testowych to juz nie pamietam kiedy system instalowalem podaj na PW jaki jest koszt takiej obudowy bo chce zmontować NAS mam dysk i zwykły DVD -rom a resztę muszę kupić szukam obudowy do http://www.komputronik.pl/index.php/product/99312/Podzespo_y_PC/P_yty_g_wne/Intel_BLKD945GSEJT.html i zastanawiam się jak będzie dobra z tych Obudów będzie dobra do 180 PLN z wysyłką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZ@K Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 już kupiłem :P czekam na paczkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Kupiłeś tą obudowę? No to ja życzę powodzenia. Coś nie widzę w niej "zwykłego" dvd. Edytowane 17 Września 2010 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZ@K Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 bo slim się w niej montuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Poniewaz Maniakalny nam zaginął, mam pytanko czy ktos wie gdzie zrobic taki top z plexi na grafike. Mam nowa grafe i trzeba nowego topa mi zrobic :P w zasadzie trzeba ploter zeby wydziergac literki Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 http://forum.purepc.pl/klami85-m142258.html :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Maniakalny gdzie Cie wcielo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Siedzi na PCLolu i czymś innym się zajmuje, konkretnie wariacje nt. "ile monitorów da się podpiąć na raz do jednej puszki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 hehehehehehe o boze. To sie juz chlopak znudzil modowaniem :( Ale to tez ciekawy temat. Ja narazie mysle nad skomputeryzowaniem mojego Punto Grande :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Siedzi na PCLolu i czymś innym się zajmuje, konkretnie wariacje nt. "ile monitorów da się podpiąć na raz do jednej puszki". Siakiś się eksodus na forum robi... starzy odchodzą a nowych jakoś nie przybywa. Szkoda bo maniakalny robił fajne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Ja teraz robie fajne rzeczy ale w Grande Punto :P Moduje auto bo juz mi kompow zabrakło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 coolerki Ten sam radiator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 CUBE HTPC - SERVER 205 x 205 x 205mm 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _pit Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Utrzymuj ten temat przy życiu, proszę. Z chęcią oglądam tego typu wynalazki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRID3 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Ba jest co oglądać ;-) szkoda że teraz na wszystko mało czasu i kazdy zaganiany ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Bardzo fajne maluchy, sam bym jednego takiego przygarnął, kilka razy się przykładałem już do zbudowanie czegoś małego, ale za każdym razem coś szło nie po mojej myśli i rezygnowałem ;) Osobiście obudowy bym za nic nie zrobił, dlatego musiałbym na gotowcach bazować - mój ideał ANTEC ISK 110 VESA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 maniakalny jakbyś sprzedawał tą pomarańczową to daj znać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Jakieś nowe budy w planach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...