chojrakrock Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Nie wiedzialem gdzie to umiescic wiec nie bic jesli w zlym dziale :) Otoz mam taki problemik ze musze korzystac z pewnej konsoli ktora udostepnia moj znajomy za granica, jednakze jakiekolwiek proby wejscia na dany adres IP/misc koncza sie czyms takim: przepraszam ze ocenzurowalem ale nie chce aby ktos mi tam wlazil, niby jest haslo ale moze ktos by byl ambitny :P probowalem zmieniac jezyk w windzie i nic. Glownie dzialam na viscie ultimate x64, ale probowalem takze na XPku i viscie x32, bez zmian. Gdyby ktos mial jakis pomysl to prosze o pomysl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Błąd jest na serwerze nie w przeglądarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 ale znajomy za granica korzysta z tego i wsio mu dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Ale czy znajomy korzysta z takiej samej konfiguracji? Bo może strona rozpoznaje kraj i wybiera język? Zgadzam się z SGJ, zer to raczej coś na serwerze jest nie tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) znajomy uzywa windy po angielsku/rosyjsku/bulgarsku :P jest jakas szansa ze u siebie to odpale, poprzez dogranie jakiegos jezyka nie wiem :/ EDIT: sprawa zalatwiona, ustawilem w mozzili domyslny jezyk eng i dziala. Dzieki za pomoc, mozna zamknac ;) Edytowane 7 Marca 2009 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...