BinoKomputer Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Witam! Proszę o pomoc w modernizacji kompa: Athlon 64 3000+ Gigabyte (w cpuz pisze tylko nForce3 250) Ram 1GB GF FX5500 Na modernizacje mam 300zł + sprzedaż jego starych części(gdzieś spróbuje sprzedać) = -\+ 500zł Jakieś możliwe lekkie OC, najlepiej żeby zmieścić się w budżecie :D Myślę że wszystko to używki. Z Góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Nie ma cudów. Zależnie od celu modernizacji można wymienić grafę na coś pokroju 4670 / 8600gt lub dodać RAMu Żeby zmienić na coś wogóle sensownego musiałbyś znaleźć części w naprawdę dobrych cenach. Jeżeli nie zalezy ci na grach to może jakiś X2 + mobo + RAM 2GB lub Pentium/ Celeron Dual Core + mobo + 2GB RAM Napisz jeszcze jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 X2+mobo 250zł, 2GB DDR2 70zł. Za reszte szukasz grafe: radka X1950, 8600GT, 7900GS (kolejność nieprzypadkowa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 A co myślicie to tym: C2D E4500 220zł ASRock 4Core-DualSata2 100zł 2GB Kingston 800 (2x1024) 92zł Radeon x1950 możliwie ze będę miał tanio Chieftec 400W (http://allegro.pl/item576684456_chieftec_gps_400aa_101a_400w_wysylka_gratis.html) 80zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Wszystko ok, tylko nie płyta główna. Weź którąś z tych : MSI G33 Abit IL9 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 A ten zasilacz starczy? Bo będę chciał podkręcić proca i grafe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Zasilacz da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Mam jeszcze takie jedno pytanie... Nie chce zaczynać nowego tematu wiec napisze tu. Chciałbym podłączyć stary dysk na ATA do mojego Asus P5Q-E. Czy jest jakakolwiek opcja podłączenia go, jakaś przejściówka czy coś. Widziałem jakiś adapter ale jego się podłączało do ATA a do tego kable SATA i to drogie jest i nie wiem czy to jest to. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 W P5Q-E jest 1 złącze ATA Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 No ale to jest na dyskietki (34pinow) a dysk ma (39 pinów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Kątoweeeeeeeeeeeeeee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Jakie kątowe...? O co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Poszukaj takiego czerwonego czegoś pomiędzy złączami SATA. I już nie trolluj więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 A no tak ... Dzięki wielkie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...