arsenalfan666 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Witam. Od niedawna mam pewien problem. Odpaliłem sobie grę, Far Cry 2 i od tego momentu jest coś nie tak. Monitor się wyłączył, a komputer całkowicie zawiesił. Zrestartowałem go i usłyszałem 3 "bipy" biosu...1 długi 2 krótkie - czyli błąd Grafiki lub parzystości RAM... Tylko że tu jest dziwny problem... Jak do tej pory czyli jakieś pół roku było wszystko w porządku...Płytę sprawdzałem na Crucialach i A-Data - niestety to samo bez względu na zajęty slot i ilość GB. Wyjąłem Kartę graficzną...to samo...bios mi tu się wnerwia...przeczyściłem sloty sprężonym powietrzem...to samo...włożyłem znowu samą grafikę i słyszę powtarzający się dźwięk biosu (takie 3 długie "bipy")...z czego pamiętam błąd RAM'u...wkładam Grafikę i Ram...i działa...:| wymieniłem baterię, zrestartowałem bios, ale co jakiś czas gaśnie mi monitor i gdy daję restart jest błąd grafiki...po kilku restartach i odłączeniu z sieci, zaskoczy...potrafi chodzić nawet kilkanaście godzin bez problemów. Może ktoś miał taki przypadek i wie co jest grane :/ Reklamować płytę czy może grafikę czy coś innego ? Sprzęt: Gigabyte P35-DS3L 2x2GB Crucial Ballistix C2D E7400 GF XFX 8800 GTS 512 Corsair 520 W z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane 8 Marca 2009 przez arsenalfan666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...