Sou Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Wlasnie jestem w trakcie stawiania systemu i mam pewien problem. Instaluje windowsa Viste Business 64 bitowego. Moj komp to 4 rdzeniowy quad, 4gb ram itd itp ;) No wiec instaluje Viste i wszystko jest super dopuki nie zrobie windows update. Dokladnie JEDNA z poprawek powoduje ze komputer po restarcie wlacza sie do momentu "paska ladowania sie windows" i nagle ekran robi sie na 0,1s niebieski z jakimis tam napisami i restartuje sie komp. Mowie sobie moze cos zwalone z poprawkami wiec sciagnalem 800mb SP1 do visty, instaluje i... to samo:/ Ktos sie z tym juz spotkal? Z gory dzieki za wszelka pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Mój ojciec miał taki przypadek na swoim laptopie. Ma Vistę Home Premium. Pomogło uruchomienie konsoli naprawy systemu. ;) Kminił z 5 minut i po restarcie już chodziło. Z tym, że u niego stało się to po roku użytkowania. Zaaktualizował i boom, BSOD przy ładowaniu systemu. Edytowane 8 Marca 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...