maz1i Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Witam. Jaką płytę byście polecili ze zintegrowaną grafą pod 939 socket chciałbym lekko odnowić kompa do prac domowych, chodzi mi o model bo płytę będę kupował używaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Nie lepiej tanie AM2? Masz wtedy pamięci DDR2 i możliwość później zmiany na dual-core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Pewnie masz już procesor na s939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Właśnie mam, ddr też wi,ec tylko potrzebne mi coś taniego i stabilnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Kręcisz? Jak nie to starczą jakieś z układem GF6100. Weźniesz markową i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Kręcisz? Jak nie to starczą jakieś z układem GF6100. Weźniesz markową i będzie ok.Tak kręcę ale tego zestawu nie mam zamiaru, chce po prostu sprzedać starego kompa i kupic coś nowszego za te same pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...