lukas141 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Witam! jako ze jestem absolutnie zielony jesli chodzi o podkrecanie to chciałbym aby bardziej DOŚWIADCZENI (czyli wy) pomoglli mi troszke i napisali czy i o ile dałoby się przyspieszyć mojego staruszka. Załaczam screena z cpuz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Granice wytyczysz sam ale te 1.55GHz powinno wskoczyć na luzie moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Procesor powinien pracować na fsb 133MHz lub 166MHz i tyle spróbuj ustawić w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas141 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...