bachor Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, poszukuję płyty głównej w cenie do 170zł na socket 775. Myślę nad Asus'em P5B a potem wyczaiłem Gigabyte P31. Zależy mi na możliwie jak najlepszym produkcie do o/c ;) Proszę o pomoc w w wyborze. (mogą być także inne propozycje). A mój cfg: 2x512MB GoodRAM D9GKX Chieftec 360W Galaxy 7900GS no i chwilowo jakiś p4/celeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 P31 to FSB ok 450MHz, 4 fazy, obsługa do 4GB RAM. Myślę że starczy a można ją znajść za mniej więcej 150zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 a opłaca się brać nówkę http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...0&grupa=227 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 W tym przedziale nie ma raczej niczego bardziej sensownego niż ten Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Za tą kase jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) i wyszło tak, że stałem się posiadaczem p5b za 130zł ;) tylko co tu na sekcje zasilania wsadzić? EDIT: zastanawia mnie jak to mobo się kreci z P4? Edytowane 9 Marca 2009 przez JaP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...