Granat Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek sugestie. Z tego, co wypatrzyłem do tej pory to w oko wpadło mi takie coś: http://www.lcd4you.pl/telewizor/26__lcd_sharp_lc26d44egy.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melania Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Ja zamieniłam 26 calowy telewizor na 42 cale od LG i jestem zadowolona, dlaczego nie chcesz większego ekranu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 bo może tv jeszcze do kompa :rolleyes: jak dla mnie 6ms to trochę dużo, i hd tylko... Ale w tej cenie to bardzo ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 wilczurek, Widać masz troszkę blade pojęcie o TV. FullHD ma sens dopiero od przekątnej 37". Na mniejszych panelach nie widać różnicy, chyba że ktoś siedzi pół metra od ekranu... Poza tym, czas reakcji jaki podają producenci, zazwyczaj mija się z rzeczywistością. (gray-to-gray zamiast black-to-black) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Ja zamieniłam 26 calowy telewizor na 42 cale od LG i jestem zadowolona, dlaczego nie chcesz większego ekranu? Jestem trochę "ograniczony" jeśli chodzi o miejsce więc 26 cali to dla mnie w tej chwili najlepsze rozwiązanie. To ten Sharp wart uwagi jest czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...