und3r Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Idea wątku jest prosta - wpisujemy najbardziej wyczekiwane przez nas filmy, najlepiej z krótkim opisem i ewentualnie trailerem (jeśli już powstał). Ogólnie chciałbym, aby nie wklejać tutaj linków do wszystkich filmów z działu "zapowiedzi" na filmwebie, a jedynie do tych, co praktycznie na 100% będą świetne i już teraz wiadomo, że wybierzemy się na nie do kina. Ja zaczynam ;) Obecnie najbardziej wyczekiwany: AVATAR w reżyserii Jamesa Camerona. Już sam tytuł wysoko stawia poprzeczkę ;) . Mistrz kina akcji (Aliens, Terminator 2, Prawdziwe Kłamstwa) i jeden z najlepszych żyjących reżyserów prawdopodobnie już w tym roku przedstawi to niewątpliwe arcydzieło Sci-Fi, które jak mniemam, wgniecie w fotel swoim rozmachem. Produkcja trwa już kilka lat, a sam pomysł na film Cameron miał już w latach dziewięćdziesiątych, jednak wtedy technologia nie stała na dostatecznie wysokim poziomie, aby można było zrealizować jego wizję. Cały film kręcony jest w 3D, a jak wiadomo Cameron ma z tą techniką duże doświadczenie (świetne filmy dokumentalne, jakie mogliśmy oglądać w I-MAXach). I jeszcze jeden bardzo ciekawy projekt: Alicja w Krainie Czarów by Tim Burton. Depp w roki Szalonego Kapelusznika + charakterystyczny dla Buttona psychodeliczny klimat. Trailerów póki co brak, ale do AVATARu powinny się pojawić już niedługo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Inglorious Basterds (Bękarty wojny) - II Wojna + Tarantino? Jak dla mnie mix idealny. Dodając do tego muzykę Moricone i historię nieco zalatującą "Parszywą dwunastką"... To będzie hit. Kilka trailerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Czekam na kolejne Bondy. Pomimo średnich poprzedników z Craigiem czuję, że historia tworzenia się postaci JB może być intrygująca. Hobbita również wyczekuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 T4: Salvation i kolejne części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Watchmen Dragon Ball Fast and Furious Transformers: Revenge of the Fallen to takie krótkoterminowe, potem się zobaczy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Pierwszy post - +1. Co do Alicji w Krainie Czarów - nie słyszałem jeszcze nic na temat tego filmu, ale jak widzę nazwiska Deep i Burton obok siebie - nie mam żadnych wątpliwości. Bękarty Wojny, Transformersi no i Dragon Ball - to pozycje, które również z pewnością obejrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Salvation, Transformers 2... Po obejrzeniu Kronik Sary Connor, ostrze sobie zęby, wypatrując kolejnych trailerów - może być ciekawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Terminator i Transformers ! :) Mam pomysł może będziemy linkować tutaj dobre trailery , mile widziane HD :) Edytowane 10 Marca 2009 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 TraiLery ;) Zwiastun Salvation dostępny na oficjalnej stronie filmu: http://www.sonypictures.net/movies/terminatorsalvation/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Osobiście czekam na trzy filmy.: Star Trek (2009r). Alicja w Krainie Czarów by Tim Burton. Antichrist (2009r.) z Willemem Defoe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Mam pomysł może będziemy linkować tutaj dobre trailery , mile widziane HD :)To jest mój pomysł ;) . Pierwszego posta czytaj :P . Chciałbym tylko, aby nie linkować tu wszystkich trailerów jak leci, tylko te naprawdę dobre i to najlepiej w HD. Osobiście czekam na trzy filmy.: Star Trek (2009r). Też bym na to czekał gdyby nie przeświadczenie, że wyjdzie mega-kicz ;) . Dokładnie to samo tyczy się Dragon Balla. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 GI JOE Trailer krotki a tresciwy - zapowiada sie fajnie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Dokładnie to samo tyczy się Dragon Balla. Prędzej zrobisz dobrego Star Treka niż Dragon Ball'a. :) Ale DB trzeba obejrzeć. Każdy wie, że będzie chała, ale i tak wszyscy pójdą. ;) Edytowane 10 Marca 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 A ja sobie z miłą chęcią obejrzę nowego Star Treka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Transformers 2, Terminator 4 ,X-Men Origins- Krótko terminowo Po za tym mam wielką nadzieje i narazie nic po za tym :unsure: na kolejną część Kronik Riddicka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Alicja w Krainie Czarów by Tim Burton. Depp w roki Szalonego Kapelusznika + charakterystyczny dla Buttona psychodeliczny klimat.Must see jak dla mnie. Nie wiem czemu, ale przychodzi mi na mysl klimat w stylu American McGee's Alice. Z innych filmow, na ktore czekam: Ghost In The Shell studia Dreamworks i Battle Angel Alita Camerona (nie wiem, czy taki to bedzie mialo tytul) - ale jedno i drugie to raczej dalsza przyszlosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 KLIK No i prawidłowo;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Mam nadzieje, ze Avatar w 2D nie bedzie duzo tracil do wersji 3D, ktora tak przechwala sie Cameron... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Mam nadzieje, ze Avatar w 2D nie bedzie duzo tracil do wersji 3D, ktora tak przechwala sie Cameron...Racja, chociaż może w ogóle nie będzie wersji 2D ;) . Cameron za dużo pracy i kasy włożył w doskonalenie technik kręcenia w 3D. Opracował np. technologię pozwalającą na oglądanie obrazu 3D bez specjalnych okularów - niestety AVATAR nie załapał się na nakręcenie przy jej użyciu, ale kolejne filmy będą już kręcone nowymi kamerami. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Z chęcią udam się na Dragon Balla Evolution i Cranka 2 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 http://www.filmweb.pl/Wideo+Zdeprawowany+z...2,News,id=51594 Oficjalny zwiastun kinowy Sherlocka Holmesa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oreo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 "Najgłupsi przestepcy Ameryki" w najblizszy czwartek na Zone reality :) cała pierwsza seria była git wiec mam nadzieje, ze nie sposcili z tonu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wie ktoś dlaczego na stronach Multikina i Cinema City nie ma ani słowa o T4? Premiera teoretycznie w piątek a tu brak zapowiedzi, repertuaru... nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Cinema City ma taki problem, ze się pożarło z dystrybutorem UIP (wprowadzającym na nasz rynek filmy wytwórni Paramount i Universal), dlatego właśnie w CC nie grają Star Treka. Tyle tylko, że Terminator 4 nie jest chyba dystrybuowany przez UIP, więc powinien być. W Multi będzie na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Miałem o to samo się zapytać bo chciałem już sobie bilety rezerować a tu nic. Repertuary są do czwartku a jeśli dłużej to właśnie z pominięciem piątku. Wszystko to dziwne i tajemnicze ale trzeba czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 W Multikinie już jest repertuar T4, przynajmniej w Zabrzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 No od środy popołudniu już jest:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 A ja czekam na jakiś nieoczekiwany film. Coś wyjątkowego. Nie kontynuacje już istniejących, nie ekranizację komiksu, gry itp. Coś zupełnie wyjątkowego, pozbawionego amerykańskiego patosu, nadmiaru efektów i z polotem. Najchętniej w mrocznym klimacie (absolutnie nie o wampirach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) O to było by coś. Takie uderzenie w mózg jak Matrix 1. Raczej są małe szanse aby coś takiego jak Pigmej opisuje sie pokazało komercja rządzi światem i nie będą ryzykować. Ja osobiście chciałbym ekranizacje Soul Reavera (ale to tak na boku ;p). Edytowane 6 Czerwca 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Public Enemies z Johnnym Deppem - czekam na to z wielką ciekawością. Zapowiada się świetnie :) http://www.youtube.com/watch?v=dWof6CovHxI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...