Dark_Reaver Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Sprzęt do jakiego będzie podłączona macie w podpisie :) Kryteria są takie, że ma być cicha w miare chociaż, a jak ma byc głośna doliczać wymiane chłodzenia ;) Myślałem nad ATI HD 4850 albo jakimś 9800GTX+ Zasilacz powinien dać sobie rade z nimi, a jak nie to go wymienie :] Tylko jeśli brać 4850 to jakiej firmy najlepiej i jaki model? i analogicznie jeśli chodzi o 9800GTX (chociaż wolał bym jednak chyba radka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Firma małoważna puki nie ma referenta i nie jest to gigabyte. Ciekawie wyglądają HIS ICE-Q, Asus Glaciator. No chyba że chciałbyś wsadzić S1 wtedy brać referenta ;) Dozbieraj jednak troche i za ok 700zł już można wyrwać 4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Tak tylko czy zasilacz podoła to w końcu dodatkowe 50W żebym nie musiał odrazu wymieniać zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 gainward 4850 GS powinien spełniać Twoje warunki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 O zasilacz się nie martw. A te 50Wto tylko w teorii. W praktyce wychodzi że Twój zestaw + 4870 zeżre max 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Grafika w kompie wszystko pięknie :) marka 03 odpaliłem i wynik to 47090 czy coś takiego, warhammer 2 działał pięknie przez godzine i nic się nie działo musiałem tylko wiatrak w zasilaczu podkręcić bo dośc gorąco tam było... (wymieniłem w nim wiatrak na AC i podpiołem go pod regulator ^^) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...