lgolebio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Tak przeglądam oferty procesorów core2duo (używanych naturalnie) i obecnie sprzedawanych dual core, w przedziale cenowym do 300zł i szczerze powiedziawszy nie mam faworyta. Procek będzie służył do gier. Który procesor będzie najlepszym wyborem ? Odrazu uprzedzam, że nie mam zamiaru podkręcać, bo zestaw wyląduje u znajomego, stąd obawa, gdyż nie będę miał 24h opieki nad sprzętem który katowany będzie przez dzieciaków na pewno. Edytowane 9 Marca 2009 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) E5200 nowy lub E7300 używany. Edytowane 9 Marca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 E7300 jest poza zasięgiem cenowym. Nawet używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Nówki E5200 za 309 zł na Allegro w takim razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 A co z E4400 ? Warto się w niego pakować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 E5200 będzie chłodniejszy, mniej prądożerny i prawdopodobnie lepiej się podkręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 W to nie wątpię, ale jak już napisałem powyżej, to nie będzie komp dla mnie. I podkręcanie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 E4400 i E5200 zegar w zegar będą równe, więc bierz to co ma wyższy licznik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Dobra to biorę 5200, mam nadzieję, że to dobry zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...