Gość Gumis1983 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 obilo mi sie o uszy ze mozna zintegrowac sterowniki z windowsem tak ze po zakonczonej instalacji windowsa nie trzeba juz instalowac zadnego sterownika od vga czy audi itp. po 1 czy to prawda po 2 jak to mozna zrobic (jakiego programu uzyc ) po 3 czy taki system jest stabilny i czy warto costakiego robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 obilo mi sie o uszy ze mozna zintegrowac sterowniki z windowsem tak ze po zakonczonej instalacji windowsa nie trzeba juz instalowac zadnego sterownika od vga czy audi itp. po 1 czy to prawda Na stronie głównej www.purepc.pl jest cały artykuł autorstwa SGJ - program to nLite (dla XP) i vLite (dla Visty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) 1 - tak 2 - kolega wyżej już napisał 3 - stabilny, ale imo nie warto, ja na tyle rzadko reinstaluje system, że jak już postawie nowy to stery zdążą się mocno zdeaktualizować, chyba, że mamy do czynienia z zakończoną linią produktów, dla których aktualizacji sterów nie uświadczysz Edytowane 9 Marca 2009 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 chodzi mi wersjie systemu dla laptopa (nie lubie sie meczyc z instalacjia steroników do niego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...