beriam Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Witam Od jakiegoś czasu mam płytę główna GA-EP45-UD3R clik i nie mogę ogarnąć sieciowki, zmieniałem stery, wgrałem nowy bios (chociaż nie sadze aby to miało jakieś znaczenie) Kilka razy robiłem format xp teraz siedzie na viscie home premium 64, Problem polega na tym ze gram sporo on-line i strasznie mnie laguje, czego nie miałem wcześniej na płytce Dfi (reszta configu taka sama), ogolnie sam net pracuje poprawnie, max przepustowość, ale z gierkami zal.. Kupić sieciówkę intela clik czy jest możne jakieś wyjście ?? Edytowane 9 Marca 2009 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 najlepiej pozycz od kogos sieciowke bo moze sie okazac ze niepotrzebnie wydasz kase... wedlug mnie to nie wina sieciowki ale sprawdzic nie zaszkodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 najlepiej pozycz od kogos sieciowke bo moze sie okazac ze niepotrzebnie wydasz kase... wedlug mnie to nie wina sieciowki ale sprawdzic nie zaszkodzi ;) Witam ponownie, fakt to nie wina sieciowki, teraz zastanawiam sie czy to nie wina routera(d-link 504t), chociaz przed wymiana plyty glownej nie bylo takiego problemu, dzwonilem do tpsy i u nich wsio okk. Ogolnie rzecz biorac net dziala okk, ale w gierkach online rzeznia (metin2), spingowalem lacze, sa lagi i dosc wysokie pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Sprobuj zrobic restart+przywrocenie ustawien fabrycznych routera po czym skonfiguruj go ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Sprobuj zrobic restart+przywrocenie ustawien fabrycznych routera po czym skonfiguruj go ponownie juz to robilem ;) mysle ze czas na jakis nowy routerek, nie majac zbytnich funduszy w sieci znalazlem to: clik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...