Blejd Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 A wiec mam zamiar sobie kupic jakis nieduzy lcd 22 - 24 cala ... i mam dylemat co wybrac ... Monitor Lcd z tunerem Tv czy zwykly Telewizor Lcd z wejsciem na pc ... co lepsze i czym to sie wogole rozni ... ?? Czy jakosc ogladania telewizji jest gorsza na Lcd z tunerem Tv niz na zwyklem Tv lcd .. ?? Dodam ze bedzie mi to sluzyc w 95% do ogladania Tv / filmow dvd / a 5% do compa . poki co wybralem cos takiego : 1. http://www.allegro.pl/item574374578_telewi..._sklep_wwa.html 2. http://www.allegro.pl/item565134884_nowosc..._sklep_wwa.html ten 1 chyba lepszy bo ma full hd dobrze mowie ?? Za pomoc z gory wielkie dzieki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 na 99% kupie cos takiego : http://www.agito.pl/powyzej-19/samsung-24-...?external=ceneo czy to dobry wybor ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 skoro 95% to bedzie ogladanie tv/dvd nie lepiej kupic po prostu tv lcd? za 1500zl mozna kupic calkiem sensowne 32". kolo 1000 jakies 26". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) skoro 95% to bedzie ogladanie tv/dvd nie lepiej kupic po prostu tv lcd? za 1500zl mozna kupic calkiem sensowne 32". kolo 1000 jakies 26". zgadzam sie , ale do mojego pokoju 32cale to masakra ...... powiem tak 26 cali nawet jest za duzy .... a ponizej 26 cali nie ma dobrych tv lcd dlatego wybralem ten 24cala monitor z tunerem tv . Edytowane 16 Marca 2009 przez Blejd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 skoro masz mały pokój, to zobacz jeszcze np. na tv Funai 22" (1680x1050) bo na dobry i duży monitor to masz troszkę mało kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Podaj jaką masz odległość od ekranu bo 32'' to z 1,5m można oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 skoro masz mały pokój, to zobacz jeszcze np. na tv Funai 22" (1680x1050) bo na dobry i duży monitor to masz troszkę mało kasy fajny ten tv nawet tylko 22cale to zdeka przymaly .. taki 24 cala by mi idealnie pasowal . Podaj jaką masz odległość od ekranu bo 32'' to z 1,5m można oglądać. 2-3metry z takiej odleglosci przewaznie ogladam tv i filmy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Na 2-3 metry śmiał możesz brać 32". No chyba, że nie masz go gdzie upchnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Na 2-3 metry śmiał możesz brać 32". No chyba, że nie masz go gdzie upchnąć ;) dokladnie nie mam gdzie upchnac nawet 26cali jest za duzy . dlatego chce kupic ten monitor z tunerem tv : http://www.agito.pl/powyzej-19/samsung-24-...?external=ceneo i chce sie upewnic czy to dobry wybor . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No kurcze help me plz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Dobry ale sprawdź o co chodzi z wychodzeniem z uśpienia na DVI bo są ponoć jakieś problemy. I najlepiej zobacz w jakimś sklepie na własne oczy. Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez dustone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...