tomcyk Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 witam! to tak mam juz załączony bios 7008 ale połapałem sie ze moge sobie ustawić CAS1 (zamiast 2)czyli ostrzejszy timing..... Teraz mam pytanie własnie.....czy takie ustawienie moze mi cos poknocić/uszkodzić? czy jest różnica w wydajności? Pamieci karty to Hynix 3,6ns:) 64mb ddr ..yyy.karta to mint:) Prosiłbym o odpowiedzi bo nie chce ryzykować:) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 no nie no????????poważnie nikt nie ma pojecia????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 eeeehhh widze ze albo Wam sie nie chce ordynarnie-albo po prostu nie wecie..............Wiem ze nikt tu nie musi pisać...ale mało kto z was ma radka????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Nie bawilem sie wiec nie bede sie wypowiadal :) Lepiej tego nie ruszaj, zostaw CL2 i krec :) Moze sciagnij sobie bios od Herca 9100? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Nie bawilem sie wiec nie bede sie wypowiadal :) Lepiej tego nie ruszaj, zostaw CL2 i krec :) Moze sciagnij sobie bios od Herca 9100? :)A mozesz podac link skad go mozna sciagnac - oczywiscie chodzi mi o oryginalny bios herca 9100 64MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 http://members.lycos.co.uk/pinkixp/bios/ [*] ATIFLASH.EXE - Flasher biosu od ATI, wersja 1.3 :) [*] DOS4GW.EXE - Cos do flashera :) [*] ATIFLASH.CFG - Tez cos do flashera :) [*] STARY.BIN - bios zgrany z mojego Hercules 9100 64MB, taktowanie 250/480 [*] NOWY.BIN - zmodowany bios, taktowanie 275/550, zmienione NTSC na PAL, zmieniony VENDOR ID z Unknow na Hercules, zmienione odswiezanie z 60 na 85 :) [*] RadEdit - Tym programikiem mozna edytowac pliki z biosami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Na pewno polepszy wydajnosc (o ile bedzie chodzic poprawnie) ale o podkrecaniu zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Portal - oryginalny bios do Herca znajdziesz na jego stronie: www.hercules.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a własnie , czy np bios od herca jest lepszejszy niz od ati? czy moszna tak wpierdzielić?bo szczerze mówiąc to ja sie boje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 najlepiej looknij na www.rage3d.com w dziele articles jest porownanie biosow do R8500, ich podkrecalnosc i wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...