mercury330 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Witam serdecznie Chciałbym wyświetli okno windows bez guzików minimalizacji, zamykania okna itp. - ma być wyświetlane tylko to, co jest w oknie. Coś takiego w banalny sposób można zrobić na Linuxie przy pomocy ustawień dekoracji okna. Czy da się to zrobić w Windows ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Da sie, ale musisz napisac sobie program, który to zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercury330 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 SUPER !!! Dziekuję za wyczerpującą podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 A jakiej odpowiedzi oczekujesz? moze jeszcze ma ktos napisac program dla ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercury330 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Nie chodzi o pisanie programu. Post umieściłem w dziale Windows mając nadzieję, że ktoś dobrze zna rejestry Windows-a i ma orientację czy da się to zrobi za pomocą edycji odpowiednich rejestrów. Tak jak pisałem: w Linux-ie (Ubuntu) w opcji dekoracji okna, da się to zrobic. Szukałem też rożnych programów do "upiększania" Windows-a, ale nie ma w nich takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 przecież masz odpowiedź,, na skróty się nie da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercury330 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Dziękuję - Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...