Myniu Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Myslalem zeby kupic cos takiego http://www.hardwax.pl/?UID=a47h1ra8gh&T=pr...rodukt&PID=4024 Warto ? Producent trust to chyba dobra firma ? 3.3Mpix (po interpolacji pewnie) szkoda ze na CMOS'sie czujnik :? Mysalem tez o PC CAM 600 od Creativa ale niemoge nigdzie znalesc ;( Warto ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> taka kamerke? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 z SPRZET z tym tematem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Kamerke warto kupić. Ten model jest dosyć dobry (szkoda ze ja sie z moją pospieszyłem :(). A jak chcesz jakiś produkt Creativa, to lepiej kup w jakims sklepie internetowym, skoro nie umiesz nzaleźć nigdzie w sklepach. BTW, umnie też w mieście rzdziutko można znaleźć jakiegoś webcama z Creativa, chyba że jakiś tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...