Gość Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) prosil bym jednak o wypowiadanie sie tylko osob pelnoletnich a najlepiej majacych prawo jazdy a nie dupo-wozow tylnich siedzenZnaczy skreślasz sam siebie? Niezły agent jesteś, zakładasz temat żebyśmy się pośmiali z twojego kolegi - fora ci się nie pomyliły czasem? A ja mam polew z CiebieNie Ty jeden. Jestem ciekaw jaki następny temacik kolega założy. Skoro była już ibiza, honda...to teraz pewnie kolej na wspomnianego golfika ;] Kaeres To taki żart był :( Edytowane 12 Marca 2009 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 prosil bym jednak o wypowiadanie sie tylko osob pelnoletnich a najlepiej majacych prawo jazdy a nie dupo-wozow tylnich siedzen stary nie boj sie ze Ci grozi rybki Ci zostawi No to leci do kosza razem z toba, pasi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...