jasiczka Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 no wlasnie ? co jest godne uwagi ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 notebook battery info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 *rmclock *cdisplay ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 notebook battery infoLub Notebook Hardware Control Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Pytanie jest o programy czysto laptopowe, czy ogólnie o soft który warto na komputerze zainstalować? Jeśli o to drugie, to (zakładam, że OS = Windows) osobiście na dysku mam -firewall Comodo -antywir AVG (tak, znam i testowałem avasta, AVG po prostu jest dużo lżejszy) -Spybot S&D -CCleaner -IBM Lotus Symphony jako edytor do plików biurowych -Paint .NET -Notepad++ -Picasa -Firefox + Thunderbird -pidigin No i oprócz tego różne inne do używania kompa do pracy (kilka Visuali EE, Turbo Delphi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Na pewno dodałbym jeszcze: -> netstumbler, -> XnView -> zdecydowanie lepiej sprawdza się od tego co w windozie ...a jeśli np mamy jakiś starszy sprzęt to firefoxa można zastąpić k-meleonem - sporo lżejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 -antywir AVG (tak, znam i testowałem avasta, AVG po prostu jest dużo lżejszy) A probowales Avira Personal Edition? Jak dla mnie AVG (przynajmniej 7.5) zamulal...natomias Avira ladnie smiga i w testach wypada lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiczka Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 a nod32 ? pytanie niby ogolem .. ale tez moze i jest jakis software warty dla oka laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Process Explorer aby zawsze wiedzieć co aktualnie "gra pod maską". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 ridczak : tak, znam. Przez jakiś czas nawet używałem, ale AVG 8 jednak wygrało. Nod32 z tego co się orientuję nie jest darmowy, chociaż wiele dobrego o nim słyszałem. Process Explorer - nawet zapomniałem że go mam, a bez niego czasem jak bez ręki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 netstumbler crystal cpuid dla profili cpu speedswitchxp mobilemeter smac atitool dla profili vga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Pytanie jest o programy czysto laptopowe, czy ogólnie o soft który warto na komputerze zainstalować? Jeśli o to drugie, to (zakładam, że OS = Windows) Do programów typu przeglądarki obrazków czy antywiry jest dział http://forum.purepc.pl/Oprogramowanie-f45.html Tam do dyskusji na temat wyższości jednego programu nad drugim mogą się włączyć także inni użytkownicy forum. Radzę tu wrzucać oprogramowanie typowo laptopowe, jeśli ten temat ma się znajdować w tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...