qbass Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Mam do was takie pytanie posiadam monitor Samsung 2493HM a to że oglądam duzo filmów w HD i nie tylko pytanie do was. Czy warto będzie pozbyć sie tego Samsunga i kupić np. LCD jakies 40'' ?? Obraz leci z laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jak oglądasz w salonie z odległości np. 3m to wiadomo że tak. Przy takim dystansie 24" to mała pluskwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Tylko najgorsze jest to ze w zostanie mi uzywanie laptopa do neta , a nie widzi mi sie sleczenie nad 15,4''. Nie bardzo mam mozliwosc posiadania 2 monitow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Imho jak Kyle wspominal wszystko zalezy od odleglosci:) przy 3m i 40" korzystanie z neta nie sprawia problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jeśli mówie ze nie bedzie problemów z netem to nie widze nic przeciwko żeby kupić tv. Ewentualnie macie jakies ciekawe propozycje LCD do 2500zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 niestety zapomnj o TV i necie , oczy ci siada :/ mozesz przeciez dokupic TV i zaleznie czym podajesz sygnal przy hdmi : http://www.allegro.pl/item575307044_splitt...25_165_mhz.html a jak po analogu ( vga) http://www.allegro.pl/item573524126_przela...czny_nowos.html ( nie wystawiam tych aukcji ;-) , linki wg ceny :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...