Matano Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Witam Planuje zakup jakiegoś tv lcd full hd przekątna max 32" (więcej nie zmieści mi się) cena około 2tyś zł. Co polecacie w tych granicach cenowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) O konkretnych modelach sie nie wypowiem, ale przy tej przekatnej hd ready wystarczy Na forum funai zbiera dobre opinie. Edytowane 11 Marca 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 A ja polecam Sharpa (np. 32D65E lub 32DH65E).. Sharp ma w tej gamie dość dobre i mało awaryjne produkty, w porównaniu do Samsunga, Sony czy Toshiby.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matano Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jeszcze takie pytanie dochodzi, warto się sugerować wbudowanym systemem Mpeg-4 do odbioru telewizji cyfrowej który dopiero ma być wdrożony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jeszcze takie pytanie dochodzi, warto się sugerować wbudowanym systemem Mpeg-4 do odbioru telewizji cyfrowej który dopiero ma być wdrożony?Nie zaszkodzi ... jeśli TV nie będzie miał tunera mpeg4 to będzie trzeba korzystać w przyszłości przy audycjach tak kompresowanych z np. tunera zewnętrznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 O konkretnych modelach sie nie wypowiem, ale przy tej przekatnej hd ready wystarczy Na forum 3237396[/snapback] Jeszcze takie pytanie dochodzi, warto się sugerować wbudowanym systemem Mpeg-4 do odbioru telewizji cyfrowej który dopiero ma być wdrożony? Jeśli zakup ma być przyszłościowy, na wiele lat - jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) To może i ja podpytam.. Mam zamiar kupić TV LCD 32 full HD (niekoniecznie musi być 32, jeśli dobrze będzie się oglądać większy to jak najbardziej.. ) Jako że jestem w tym zielony i nie wiem na co konkretnie zwrócić uwage to pytanie brzmi.. Jaki mam wybór pod względem jakości, przyszłości itp w cenie 2000-2500zł ?? Odległość z jakiej będzie oglądany to ok. 2m Edytowane 12 Marca 2009 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matano Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Witam, zdecydowałem się na trochę droższy model Sony Bravia KDL-32W4000, co powiecie o nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 doskonały wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 To może i ja podpytam.. Mam zamiar kupić TV LCD 32 full HD (niekoniecznie musi być 32, jeśli dobrze będzie się oglądać większy to jak najbardziej.. ) Jako że jestem w tym zielony i nie wiem na co konkretnie zwrócić uwage to pytanie brzmi.. Jaki mam wybór pod względem jakości, przyszłości itp w cenie 2000-2500zł ?? Odległość z jakiej będzie oglądany to ok. 2m http://allegro.pl/item576021184_samsung_lc...wy_od_reki.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...