vespereq Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 moj problem jest nastepujacy mam windowsa me i reszte jak w opisie problem polega na tym ze po uruchomieniu systemu zuzycie procka wskazuje 70% i tak do usranej śmierci czasam iskacze do 100 , anie mam nic uruchomionego oporcz windy, to samo bylo z Ramem z 512 mB robily mi sie 2 albo 1 , kumpel mi zeskanowal dysk i mialem 8 wirósków z czego 4 w programie antywirusowym, problem Ramu zniknol ale zuzycie proca jest dlaej tkaie samo. plizzzz help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a robiłeś formacika małpiszonie :wink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 kliknij start-uruchom, wpisz msconfig i sprawdz czy Ci sie jakis badziew nie uruchamia kiedy startujesz system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nawet 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 wpisze w szukaj dw ...jesli wyskoczy ci kaka ikonka przypominajaca klisze z filmu czy cos takiego i po nacisneiciu alt ctrl delete masz cos takiego uruchomione to zamknij i wywal badziewnei u meni to robiło 100% urzycia proca a pozatym ad-aware i smigaj ..i wywal wszyskie te robale i zobacz jak sprawy stoja ..tylko nie wywalaj tych 2 co zostaja bo te sa potrzebne (bez nich nic co ma z netem kontakt nie uruchomisz_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 kmm zrobilem ale nic nie wydaje sie podejzanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a odkrec proca tz zmniejsz fsb masz dielnik 1/4 moze dysk nie wydala?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zainstaluj program RAM Idle Pro ja ściągnołem go z www.megido.ru. I zobacz ile ten Me ramu wpierda..... U mnie zjadał 500! a po kilku minutach CPU usage 83%. Jak miałem 128 Ramu wszystko było ok ale jak dołożyłem te 512 to sie zaczeła jazda. Teraz mam XP PR0 i wszystko śmiga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 hhe ...nie to nie ram bez jaj ...ja mam win me od zawsze i nigdy z nim i z ramem kłopotu nie miałem a czasem komp bez przerwy po kilka dni chodzi bez resetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 zrobile mformata calego dysku zekanowalem go antywire m i juz jest ok, ale zeby bylo smiesznie, zdaza sie że startuje i wylancza i tak ze 4 razy potem komp sie uruchamia, i w trakcie dzialania tez sie tak zdaza ze wysztkko zamiera na kilka sekund potem smiga jak szalone jakies 10 min i znowu sie dysk wylancza i wlancz, bez restartu, tak na moje oko to ma ze 60 stopni bo strasznie paży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 tak na moje oko to ma ze 60 stopni bo strasznie pażyjestes pewien, bo to troche zbyt duzo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Na poczatek proponuje jakis dobry manager zadan na win 9x uzywalem irsan taskinfo tak dla swiadomosci czy abi nie dzialaja procesy bakupowe win me (statemgr) ktore to wlasnie sa procozerne i ktore to kazdy advenced user powinien wylaczyc ;-) Zaraz by na z dysku troche miejsca sie znalazlo w nie pamientam nazwy takim ukrytym foldrku na c: oj z winme trzeba pogadac chwilke no ale nie powiem wspomina sie milo :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 no mam juz 2000 zainstalowanego ale dysk mi sie grzeje i co jakis czas sie uruchamia od nowa tzn tak jakby sie od nowa rozkreca, system przetaje dzialac na 5 sek i potem znowu chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jaki masz os? jak jakis sensowny (2000, nt, xp) to sprawdz ktory proces ci tyle zre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...