Payti Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hey, mam zamiar zakupić 2 szt. DDR po 512 MB do Epox'a 8RDA+ Jakie polecacie 333 a jakie 400 by nie były zbyt drogie a można było je kręcić :) Co sądzicie o SAMSUNG'ach ? -=Payti=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Kurde, TwinMOS'y i tyla ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Polecam TwinMOSy DDR333 lub 400 do lightowego krecenia, a do konkretniejszej zabawy Kingstony HyperX 370... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 bierz twinmosy pc 400 i zapuść synchronicznie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Samsungi, może kiedyś były dobre obecnie ludziska narzekają. Kumpel ma 512 DDR PC333 i są do bani... Bierz Kingston'y HyperX... Ja też na nie poluje... Polecam jaszcze Kingstpon'y na Nanya'ch są eXtra 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 NO nie wszystkie :? Ostatnio mialem 2 kostki i totalna lipa. Bierz TwinMosy. Chyba ze stac cie na cos lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 wiesz kup lepiej 400 8rda juz oficjalnie obsluguje antki 200mhz fsb wiec w przyszlosci jak takiego zapodasz bedziesz mogl zapuscic w trybie synchro :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Polecam TwinMOSy DDR333 lub 400 do lightowego krecenia, a do konkretniejszej zabawy Kingstony HyperX 370... A ja polecam Twinmosy do hardcorowego krecenia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Wystarczy przeczytac test na nowym serwisie o oc i wszystko jasne: Test pamieci na Abicie NF7S imho :D http://www.schron.pl/~ndx/ocmaster/html/mo...a9e3b660ac425d1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Tez bym sie pocieszyl ale link nie dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 W te gwiazdki trzeba wpisac ocmaster :D. Poprostu tweak blokuje ta nazwe bo to za duza konkurencja. www.ocm.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Polecam TwinMOSy DDR333 lub 400 do lightowego krecenia, a do konkretniejszej zabawy Kingstony HyperX 370... A ja polecam Twinmosy do hardcorowego krecenia :twisted: To co dla ciebie znaczy w takim razie hardcorowy OC :?: I o jakie TwinMOSy ci chodzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Polecam TwinMOSy DDR333 lub 400 do lightowego krecenia, a do konkretniejszej zabawy Kingstony HyperX 370... A ja polecam Twinmosy do hardcorowego krecenia :twisted: To co dla ciebie znaczy w takim razie hardcorowy OC :?: I o jakie TwinMOSy ci chodzi :?: To znaczy takie timingi jakie mam w podpisie, a Twinmosy mam DDR333 na M-tec 6ns, chociaz wolalbym DDR400 na M-tec 5ns, albo te nowe na 3,7ns pamieciach DDR433 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...