Molimo89 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Hey. Ostatnio mnie ruszyło żeby pozbyć się dużego pudła i zastąpić je małym ale funkcjonalnym PC. Rozglądałem się za centrum multi. (HTPC) jakie są np. w proponowanych zestawach, sam składałem takie ale chciałbym coś na miarę Mac Mini. Czy na rynku jest coś podobnego i czy mogę coś takiego złożyć za niższą cenę niż jest Mac Mini ? Pozdrawiam Moli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Poczekaj na nvidia ION. Mniej sie juz chyba nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molimo89 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Uh tylko kiedy ten ION będzie dostępny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Looknij na temat Maniakalnego w Modyfikacjach - najmniejsza chyba na rynku buda ITX. Jasne, że się da za mniej pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) JA zaluje ze mam juz prawie zlozonego itx-a, jak patrze na nvidia ion. To jest dopiero sprzecik. Pewien polski portal dostal juz do testow, wiec kto wie, dlugo moze nie bedzie trzeba czekac. Edytowane 12 Marca 2009 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molimo89 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Hm ten projekt ITX jest naprawdę niezły i tani. No to trzeba czekać na ION... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...