avangarda Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Witajcie. Proszę o pomoc w następującej sprawie. Mam 2 laptopy, które z internetem łączą się za pomocą sieci stworzonej przez Access Pointa. Lokalny provider neta dostarcza w ten sposób, że od niedawna muszę łączyć się za pomocą PPOE. Niestety w tej sytuacji tylko jeden komputer może być zalogowany do sieci. Internet nie działa na 2 kompach jednocześnie. Wcześniej nie miałem logowania za pomocą PPOE więc nie miałem problemu, który mam teraz. Pracuję w salonie sprzedaży jednego z operatorów komórkowych. Jako kierownik chciałbym wiedzieć co robią pracownicy podczas, kiedy nie jestem w salonie. Używałem wcześniej do tego celu programu Oko Szefa jednak od momentu wprowadzenia tego PPOE nie mogę się połączyć z Klientem. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiś program bądź pomóc w konfiguracji połączenia bym widział na jakie strony wchodzą moi pracownicy i jak i gdzie się logują ? Chodzi tutaj o podejrzenia malwersacji, które mają miejsce zawsze kiedy jestem albo w domu albo na urlopie. Każdy pracownik ma swój login i hasło. Niestety wiele wskazuje na to, że jeden podejrzał login i hasło drugiego i loguje się nielegalnie. Oczywiście nie mając dowodu w postaci zrzutów ekranu itp nie mogę nic o tym mówić. Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...