herobike Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Który net mobilny wybrac? Ktory jest najlepszy? No i przy okazji najtańszy? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) możesz się zastanowić nad play. Za 50 zł masz 4gb. Po przekroczeniu tej wartości necik działa, ale wp się ładuje z dobrych 7 minut zasięg: http://internet.playmobile.pl/maps/ O jest jeszcze play online na kartę, ale działa on tylko z 3g. Czyli w dużych miastach. Mam i sobie chwale, za 30 zł mam do wykorzystania przez miesiąc 2gb ;] heyah teraz też ma ofertę że za 100kb płacisz 2gr. Ale jak często będziesz używał połączenia z internetam, to już lepiej na abanament coś wziąć Edytowane 14 Marca 2009 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobike Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 zależy mi bardzo na jego zasięgu, bo mam zamiar korzystać z niego dość dużo i w różnych miejscach (uroki zmiany pracy 8O ) A wiesz może jak ceny się kształtują?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperaczz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Playa to ci odradzę bo ma tandetny zasięg jako internet oczywiście. Ja korzystam z iPlusa i jestem zadowolony. Wszystko zależy od miejsca w którym będziesz korzystał. Najlepszym rozwiązaniem jest mieć modem bez sim-locka żeby w razie czego skorzystać z innej sieci prepaid wrazie problemów z zasięgiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...