vimrex Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Witam Tak jak w temacie jestem totalnym laikiem w tym temacie dlatego pomimo przeczytania postow na forum dalej nie wiem co kupic i wole sie upewnic i zdac na bardziej doswiadczonych ;) Chce zalozyc wc do mojego kompa na procka i karte grafiki Moj komp to : obudowa Thermaltake shark procek Intel core 2 duo e8400 grafika Radeon 4870 I to glowny sprawca tego ze chce w to zainwestowac jest tak cholernie glosny jak pracuje ze mam go dosc ;D W przyszlosci moze jeszcze cos moglbym dolaczyc np dysk ale narazie sobie to odpuszcze Poki co sprzet nie byl podkrecany ale w przyszlosci zapewne sie tym zajme jak juz nie bedzie dawal rady a raczej bede szukal kogos kto sie na tym zna ;p Jezeli chodzi o finanse to absolutny max to 1000 zl Sprzet chcialbym w miare dobry ale przedewszystkim cichy (nie do granic absurdu ale to moj piorytet) Wiec prosze o pomoc :) tylko opis pomocy prosze o taki jak chlop chlopu na miedzy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Fuzion v1 bo po co przepłacać za coś innego. MCW60-R + radiatory na mosfety i ram. laing 1t + xspc( top-rez ) BWA 123 nk12 * 6 waż z obi 2pln/m 10mm wew. kilka opasek zaciskowych też w obi. acutake *3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vimrex Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) dzieki za wskazowki temat do zamkniecia Edytowane 13 Marca 2009 przez vimrex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...