gofer88 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego netbook'a (http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=111_212&products_id=12787) i mam kilka pytań: 1. Czy w tej cenie się opłaca go wziąć czy lepiej dopłacić i wziąć coś innego 2. Czy na ekraniku 8,9" będzie widoczna cała strona czy trzeba będzie przesuwać Chcę na nim zainstalować linuxa np. eeeXubuntu oraz netbook ma być wykorzystywany do przeglądania stron, czasem jakiś filmik, po prostu na nudne wykłady na uczelni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 po prostu na nudne wykłady na uczelni ;] Może lepiej pomyśleć nad PSP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer88 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Powiem, że nie przepadam za grami, a po drugie wolałbym zastosować coś co można wykorzystac do innego celu niż tylko granie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 do przeglądania stron, czasem jakiś filmik, po prostu na nudne wykłady na uczelni ;] psp akurat do tego sie idealnie nadaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego netbook'a (http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=111_212&products_id=12787) i mam kilka pytań: 1. Czy w tej cenie się opłaca go wziąć czy lepiej dopłacić i wziąć coś innego 2. Czy na ekraniku 8,9" będzie widoczna cała strona czy trzeba będzie przesuwać Chcę na nim zainstalować linuxa np. eeeXubuntu oraz netbook ma być wykorzystywany do przeglądania stron, czasem jakiś filmik, po prostu na nudne wykłady na uczelni ;] 1. 900tke sie opłacało brać jak stała ~650 zł. A teraz ceny się zaczynają od 800 zł to to już jest mniej opłacalne... 2. 1024x600 - sam sobie odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer88 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 2. 1024x600 - sam sobie odpowiedz icon_wink2.gif co ma rozdzielczość do tego.. na tak małym ekraniku taka rozdzielczość jest jak najbardziej odpowiednia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Ma to do tego Czy na ekraniku 8,9" będzie widoczna cała strona czy trzeba będzie przesuwać Edytowane 14 Marca 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...