Pinki Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Moja plyta to MSI 6337 i815EP a grafa Herc 9100 64MB Problem: Na plycie wokol zlacza AGP mam blokade, cos co ma niby lepiej trzymac karte w slocie, odgina sie takiego kikuta :lol: wklada karte i puszcza sie go tak ze wchodzi w taka dziurke ktora jest na karcie na koncu zlacza AGP :lol: Chodzi o to ze cos jest zle wymierzone i kikut nie trafia w dziurke tylko w PCB ( to wystajace bez sciezek ) Karta w tym miejscu sie wygina akikut nie wraca na swoje polozenie :( Wczesniej na WinFast GF2MX bylo ok, pasowalo :( Co mam robic? Pomocy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 moze to troche brutalne,ale ja bym to wyciol :) (kikuta,nie karte) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 no to urwij to dziadostwo - jesli z tworzywa sztucznego to najlepiej goracym nozem i pojdzie jak po masle :) ew mozesz skorygowac otwor pod kikut pilnikiem albo wiertarka i rozwiercic wiekszy - tylko sprawdz czy nie uszkodzisz sciezek ;) a tak w ogole to kolejny przyklad kiepskiego dopasowania - ehh Ci producenci nie staraja sie w ogole :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Uważaj tylko żeby go łanie wychlastać żebyś później niemiał problemów z ewentualną reklamacją karty. Róznie to bywa i czasem się okazuje że pn. rysa na boku płyty gdzie niema żadnych ścierzek, po śróbce mocującej do płyty głównej spowoduje niestabilną pracę kompa... czego to się nierobi żeby przyjąć reklamacji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 limerro zrobilem tak jak mowiles, goracym nozem, poszlo jak po masle :) Dzieki, teraz wszystko jest oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...