jerry123 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 witam, mam mały problem, z dnia na dzien przestał mi działac dysk zewnetrzny :/ Przy wpieciu zasilacza do gniazda nic sie nie dzieje, prawie nic. dysk jakby zaaczyna sie uruchamiac (slychac) i po chwili pada. Rowniez nie odpala sie dioda z przodu , która normalnie sie swieci. wiem ze 1sze co to musze sprawdzic zasilacz, ale chwilowo nie mam jak, a poce sie na mysl ze to dysk :/ ktos cos moze poradzic na podstawie tego opisu sutyacji? dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Sprawdź jakoś napięcie na zasilaczu czy jest ( jak nie masz miernika to nawet językiem, przecież tam nie ma napięć wielkich ) A tak w ogóle to chyba elektronika HDD skoro komp wstaje ale dysku nie widu nie słychu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...