Pietia(lania) Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 jak w temacie szukam sterow pod winde 64 ... troche ramu sie nazbieralo i trzeba sie przesiasc na 64bit a vortex jest naprawde swietna karta , ale szukam i szukam i sterow niet :/ co dziwne pod linuxa sa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Aureala przejał Creative... Sterów pod X64 nie widziałem wcale.... Tez mam Aureala ale Oryginalnego na AU8830... i tez ciezko ze sterami... ( Xp jakies tam WDM-y ma ) ale jak to gra do bani wtedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Nie istnieją dla 64bit. Też mam ten problem bo po przesiadce na Win7 64bit trzeba będzie zmienić kartę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...